Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2√2/3√3+5√2/2√3-(7√2/6√3+4√2/√3)=
√2/√3×(2/5+5/2)-√2/√3×(7/6+4)=√2/√3(2/5+2 1/2-1 1/6-4)=
√2/√3(-3+2/5+1/2-1/6)=√2/√3[-3+(12+15-5)/30]=√2/√3[-2+(-30+22)/30]
=√2/√3(-2 8/30)=√2/√3(-2 4/15)=√2/√3×(-34/15)=-34√6/3
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!