Răspuns :
Răspuns:
x²+5x+6=(x+2)(x+3)
x²+7x+10=(x+2)(x+5)
x²-8x+12=(x-6)(x-2)
Salutare!
[tex] \bf \: {x}^{2} +5x+6=(x+2) \cdot(x+3)[/tex]
[tex] \bf {x}^{2} +7x+10=(x+2) \cdot(x+5)[/tex]
[tex] \bf {x}^{2} -8x+12=(x-6) \cdot(x-2)[/tex]
==pav38==
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!