Răspuns :
Răspuns:
[tex]\frac{3}{\sqrt{3}}+\frac{6}{\sqrt{3}}+\frac{9}{\sqrt{3}}= \frac{3\sqrt{3}}{3}+\frac{6\sqrt{3}}{3}+\frac{9\sqrt{3}}{3}=\frac{9\sqrt{3}}{3}+\frac{9\sqrt{3}}{3}=\frac{18\sqrt{3}}{3}=6\sqrt{3}[/tex]
Sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!