Răspuns :
Salut!
7878÷39-2×10⁰+(6+2³×2⁷÷2⁸)² =
7878÷39-2×10⁰+(6+2³⁺⁷÷2⁸)² =
7878÷39-2×10⁰+(6+2¹⁰÷2⁸)² =
7878÷39-2×10⁰+(6+2¹⁰⁻⁸)² =
7878÷39-2×10⁰+(6+2²)² =
7878÷39-2×10⁰+(6+2²ˣ²) =
7878÷39-2×10⁰+(6+2⁴) =
7878÷39-2×10⁰+(6+16) =
7878÷39-2×10⁰+22 =
7878÷39-2×1+22 =
202-2×1+22 =
202-2+22 =
200+22
222
Formule folosite:
aᵐ × aⁿ = aᵐ⁺ⁿ ( a ≠ 0 )
aᵐ ÷ aⁿ = aᵐ⁻ⁿ ( a ≠ 0 )
( aᵐ )ⁿ = aᵐ ˣ ⁿ ( a ≠ 0 )
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!