👤

Transformă produsele de doi factori în produse de trei factori, după model:
2 x 8 = 2 x 2 x 4
6x 4 = x x
5x6 = X
X
9 x 6 =
X X
6 x 8 =
X
X
X X
7 X 9 =​


Răspuns :

Răspuns:

6x4= 3x 2x4

5x6=5x3x2

9x6=3x3x6

6x8= 6x4x2

7x9= 7x3x3

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari