Răspuns :
Răspuns:
(2^4)^3:2^9-5=
=2^4×3 :2^9-5=
=2^12:2^9-5=
=2^12-9 -5=
=2^3-5=
=8-5=
=3
Explicație pas cu pas:
SPER CĂ TE AM AJUTAT!♡
Răspuns:
3
Explicație pas cu pas:
(2^4) ^3 :2 ^9 - 5 =
2 ^(4×3):2 ^9 - 5 =
2 ^12 :2 ^9 - 5 =
2 ^(12-9)-5 =
2 ^3 - 5 =
8 - 5 =
3
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!