Răspuns :
=[-4-(-3+5)+(-7+9)]-3+(-20):(-5)
= ( - 4 - 2 + 2 )-3 + 4
=( -6 + 2 ) - 3 + 4
= - 4 - 3 + 4
= - 7 + 4
= - 3
Răspuns:
[-4-(-3+5)+(-7+9)]-3+(-20):(-5) =
(-4-2+2)-3+4 =
(-6+2)-3+4 =
-4-3+4 =
-7+4 =
-3
Sper că te-am ajutat !
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!