Răspuns :
Răspuns:
6
Explicație pas cu pas:
[(36-36:2x0)+(6x7-4x9)]:7=
[(36-18x0)+(42-36)]:7=
[(36-0)+6]:7=
[36+6]:7=
42:7=6
Salut!
[( 36 - 36 ÷ 2 × 0 ) + ( 6 × 7 - 4 × 9 )] ÷ 7 =
[( 36 - 18 × 0 ) + ( 42 - 36 )] ÷ 7 =
[( 36 - 0 ) + 6 ] ÷ 7 =
( 36 + 6 ) ÷ 7 =
42 ÷ 7 =
6
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!