Răspuns :
[ 1 + 2 × ( 6 + 6 : 3 ) - 5] : 6 =
[ 1 + 2 × ( 6 + 2 ) - 5] : 6 =
( 1 + 2 × 8 - 5 ) : 6 =
( 1 + 16 - 5 ) : 6 =
( 17 - 5 ) : 6 =
12 : 6 = 2
prima oara se rozolva paranteza rotundă pt a scapa de ea. Daca ai si paranteza dreapta , aceasta se transforma in paranteza rotunda , dupa ce a fost eliminata ,, paranteza rotunda ".
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!