Răspuns :
63:9+9×(15-7)=(27+27:3):4+1
=7+9x8=(27+9):4+1
=7+72=36:4+1
=79=9+1
=79=10
Cred că este o greșeală de scriere la enunț....
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
63÷9×8=(27+9):4+1 FALS
7×8=36:4+1
56= 9+1
56>10
Sper ca te am ajutat coroana
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!