👤

1-3 × (x + 1) = 2 × (x + 6 )​

Răspuns :

1 - 3 × (x + 1) = 2 × (x + 6)

1 - 3x - 3 = 2x + 12

- 2 - 3x = 2x + 12

- 3x - 2x = 2x + 12

- 5x = 14

x = - 14/5

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari