Răspuns :
Răspuns:
3,5714285714
Explicație:
acesta este răspunsul sper că team ajutat
Răspuns:
(2+4*3/3+7-2/7*3+3)/2+3-7=
=(2+4×1+7-6/7+3)/2+21
=(2+4+7+3-6/7)/2+21
=(6+7+3-6/7)/2+21
=(13+3-6/7)/2+21
=(16-6/7)/2+21
=16/2-6/7÷2+21
=8-6/7×1/2+21
=8-6/2×1/7+21
=8-3×1/7+21
=8-3/7+21
=29-3/7
=29×7/7-3/7
=203/7-3/7
=200/7
=28 4/7
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Informatică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!