Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] \frac{17}{13} + \frac{6}{13} - \frac{10}{13} = 1 \frac{10}{13} = 1 \frac{10}{13} - \frac{10}{13} = \frac{23}{13} - \frac{10}{13} = \frac{23 - 10}{13} = \frac{13}{13} = 1[/tex]
Sper să înțelegi
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!