👤

[(-7)la puterea 2 x (-1-6) la puterea 4 x (-5-2)la puterea 3 ]la puterea 5 : (-7)la puterea 43

Răspuns :

Răspuns:

49

Explicație pas cu pas:

[(-7)²×(-1-6)⁴×(-5-2)³]⁵:(-7)⁴³=

=[(-7)²×(-7)⁴×(-7)³]⁵:(-7)⁴³

=[(-7)⁹]⁵:(-7)43

=(-7)⁴⁵:(-7)⁴³

=(-7)²

=49

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari