👤


f) (96 - 3 × 4 - 5 x 8) + f - 9 x 7 = 13;​


Răspuns :

Răspuns:

f) (96 - 3 × 4 - 5 × 8) + f - 9 × 7 = 13

(96 - 12 - 40) + f - 63 = 13

(84 - 40) + f - 63= 13

44 + f - 63 = 13

-( 63 - 44) + f = 13

-19 + f = 13

f = 13 + 19

f = 32

Sper ca te-am ajutat!

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari