👤

Calculează 4 supra 6 plus 2 supra 6 minus 5 supra 6 plus 1 supra 6​

Răspuns :

[tex]\it \dfrac{4}{6}+\dfrac{2}{6}-\dfrac{5}{6}+\dfrac{1}{6}=\dfrac{4+2-5+1}{6}=\dfrac{\ 2^{(2}}{6}=\dfrac{1}{3}[/tex]

Explicație pas cu pas:

1/6+2/6-5/6+1/6=

=2/6²

=1/3

Sper că ți-am fost de folos

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari