👤

25,41-3×(1,2+0,7)
11,18:[9,4-2×(1,2-0,8)]


Răspuns :

Explicație pas cu pas:

Bună!

25,41 - 3 × (1,2 + 0,7) =

25,41 - 3 × 1,9 =

25,41 - 5,7 =

19,71

11,18 : [9,4 - 2 × (1,2 - 0,8)] =

11,18 : (9,4 - 2 × 0,4) =

11,18 : (9,4 - 0,8) =

11,18 : 8,6 =

1,30

==pav38==

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari