Răspuns :
Răspuns:
3 - (4 -x) = 1
- (4 - x) = 1 - 3
- 4 + x= - 2
x = - 2+4
x = 2
minusul din fata parantezei schimba semnele
ᘛ⁐̤ᕐᐷฅ^•ﻌ•^ฅ
Răspuns:
Bunăă!!! ☪☪☪〰〰☯✡
3 - (4 -x) = 1
- (4 - x) = 1 - 3
- 4 + x= - 2
x = - 2+4
x = 2
Sper că te-am ajutat! ☪☪☪〰〰☯✡
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!