Răspuns :
Răspuns:
6x+3 - 5x -10 = 3x-4
x-7=3x-4
-2x=3
2x=3
x=3/2
Explicație pas cu pas:
3(2x+1)-5(x+2)=3x-4
6x+3-5x-10=3x-4
x-7=3x-4
x-3x= -4+7
-2x=3
x= -3/2
Sper că te-am ajutat!
6x+3-5x-10=3x-4
x-7=3x-4
x-3x= -4+7
-2x=3
x= -3/2
Sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!