Răspuns :
Răspuns:
nu știu sigur dar probabil dăm valori
Explicație pas cu pas:
f(0)=2×0^2-3×0+1=1 A(0;1)
f(1)=2×1^2-3×1+1=-1 B(1;-1)
exercițiul este în atașamentul de mai sus Sper să înțelegi succes
Sper ca este corect,eu asa am facut la scoala!

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!