Răspuns :
Răspuns:
-3-3x(-3)=6
Explicație pas cu pas:
Înmulțind doua nr negative obții un nr pozitiv
-3x(-3)=9 și -3+9=6 deci răspunsul este 6
Răspuns:
-3-3×(-3)=6
Explicație pas cu pas:
-3-3(-3)= -3+9= 6
- cu - e +
+cu +e +
- cu + e -
+ cu - e -
succes
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!