Pai la a le aduni puterile si iti da (-2)^74=(-2)^74 (A) Scazi puterile (-4)^23=(-4)^23 (A) (-5)^48=(-5)^48 inmultim. (A) (-3)^33=(-3)^33 scazi (A) (-6)^14=(-6)^14 (A) (-7)^16=(-7)^18 (F)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!