Răspuns :
Răspuns:
36+9•4=36+36=72
175-13•4=175-52=123
233+6-7=232
9•12+46=108+46=154
Explicație pas cu pas:
mai întâi se fac împărțirile apoi înmulțirile apoi scăderile și apoi adunările și obtinem rezultatul corect
In cazul 233+24:4-7 avem 24:4=6 și facem scăderea 6-7=-1 și avem 233+(-1) adică 233-1=232
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!