Răspuns :
Salut!
2 ( x - 3 ) = -4
x - 3 = -4 : 2
x - 3 = -2
x = -2 + 3
x = 1 ✔
⚡ VERIFICARE: 2 ( 1 - 3 ) = 2 · (-2) = -4 ✔
Răspuns:
x-3= -4 * 2
x-3= -2
Deci x= -2 +3
x=1
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!