Răspuns :
Răspuns:
a-b=47 ; a:b=4 rest 2 ; a=4b+2 ; 4b+2-b=47 ; 3b=47-2 ; 3b=45 ; b=15 ; a=47+15=62 ;
Explicație pas cu pas:
b - a = 47
b / a = 4, rest 2
b - a = 47
b = 47 + a
b / a = 4, rest 2
4 x a + 2 = b
4a + 2 = 47 + a
3a = 45
a = 15
b = 47 + 15 = 62
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!