Răspuns :
Răspuns:
❀❀ೋ═══ • - • ═══ೋ❀❀
Salutare!
(a+36):3+23=60
(a+36):3=60-23
(a+36):3=37
(a+36)=37×3
a+36=111
a=111-36
a=75
v:(75+36):3+23=111:3+23=37+23=60✔
#Succes!
❀❀ೋ═══ • - • ═══ೋ❀❀
Răspuns:
a=75
Explicație pas cu pas:
(a+36):3+23=60 <=> (a+36):3=60-23 <=> (a+36):3=37 <=> a+36=37•3 <=> a+36=111 <=> a=111-36 <=> a=75
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!