Răspuns :
Răspuns:
Mg = √3
Explicație pas cu pas:
a = √5 + √8 = √5 + 2√2
b = 2√2 - √5
___________________
Mg = √(a × b) = √[(√5 + 2√2)(2√2 - √5)]
Mg = √[(2√2 + √5)(2√2 - √5)]
Mg = √(4 × 2 - 5) = √(8 - 5)
Mg = √3
Răspuns:
√3
Explicație pas cu pas:
√5+√8=√5+2√2
Mg=√(2√2+√5) * (2√2-√5) = √(8-5) = √3
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!