Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) 3x + 7 = 10
3x = 10 - 7
3x = 3 | : 3
x = 1
b) 2x + 4 = - 4
2x = - 4 - 4
2x = - 8 | : 2
x = - 4
c) 2x × ( - 5) = - 20
- 10x = - 20 | : (- 10)
x = 2
d) x : (- 8) = 7
x = 7 × (- 8) = - 56
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!