Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1 = (-2)^0
-2 = (-2)^1
4 = (-2)^2
-8 = (-2)^3
16 = (-2)^4
Răspuns:
1, -2, 4, -8, 16
Explicație pas cu pas:
1=(-2)⁰
-2=(-2)¹
4=(-2)²
-8=(-2)³
16=(-2)⁴
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!