Răspuns :
RĂSPUNS: 10
EXPLICAȚIE:
-2•(-3+x)=-14(împărțim ambele părți ale ecuatiei cu -2)
-3+x=7
x=7+3
x=10
EXPLICAȚIE:
-2•(-3+x)=-14(împărțim ambele părți ale ecuatiei cu -2)
-3+x=7
x=7+3
x=10
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!