Răspuns :
Răspuns:
a) -6
b) - 24
Explicație pas cu pas:
a) Factorul comun este -3 => (-3) × (4 - 2) = - 3 × 2 = - 6
b) Factorul comun este -6 => (-6) × ( 12 - 8) = -6 × 4 = - 24
Răspuns:
La a factorul comun este -3 deci -3 × (4-2) = -3 × 2 = - 6
La b factorul comun este -6 deci -6 × (12-8) = -6 × 4 = -24
Explicație pas cu pas:
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!