Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(m-2)*x²-mx+m=3x-2
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>0
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0delta= 36+12*25=336
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0delta= 36+12*25=336x=(6+4rad21)/6=(3+2rad2)/3
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0delta= 36+12*25=336x=(6+4rad21)/6=(3+2rad2)/3sau x=(3-2rad2)/3
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0delta= 36+12*25=336x=(6+4rad21)/6=(3+2rad2)/3sau x=(3-2rad2)/3deci: x€( (3-2rad2)/3 , (3+2rad2)/3 )
(m-2)*x²-mx+m=3x-2(m-2)*x²-x(m+3)+m+2=0delta>0delta=(m+3)²-4(m²-4)=m²+6m+9-4m²+16>0-3m²+6m+25>03m²-6m-25<0delta= 36+12*25=336x=(6+4rad21)/6=(3+2rad2)/3sau x=(3-2rad2)/3deci: x€( (3-2rad2)/3 , (3+2rad2)/3 )
UN MODERATOR va rog , care e problema de mi s-a atasat asa raspuns??
Baftă!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!