Răspuns :
Explicație pas cu pas:
(-2)×{[-6+5÷1+3]+(-1)}÷(-1)
(-2)×{[-1+3]-1}÷(-1)
(-2)×[2-1]÷(-1)
(-2)×1÷(-1)
-2÷(-1)
+2/1
A= (-2){[-6-(-5)+3]-1}:(-1)=
(-2)[(-6+5+3)-1]:(-1)=
(-2)[(-1+3)-1]:(-1)=
(-2)(2-1):(-1)=
-2•1:(-1)=
-2:(-1)=
2∈N
(-2)[(-6+5+3)-1]:(-1)=
(-2)[(-1+3)-1]:(-1)=
(-2)(2-1):(-1)=
-2•1:(-1)=
-2:(-1)=
2∈N
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!