Răspuns :
2×(-5) - 2+(-3) - 10:(-2) - (-8)
= -10 - 2 - 3 + 5 + 8
= -15 + 5 + 8
= -10 + 8
= - 2
Răspuns: -2
Explicație pas cu pas:
2 • (-5) - 2 + (-3) - 10 : (-2) - (-8) =
- 10 - 2 + (-3) - 10 : (-2) - (-8) =
- 10 - 2 + (-3) + 5 - (-8) =
- 10 - 2 - 3 + 5 + 8 =
- 15 + 13 =
- 2
Reguli:
( + ) • ( - ) = ( - )
( - ) • ( + ) = ( - )
( + ) • ( + ) = ( + )
( - ) • ( - ) = ( + )
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!