Răspuns :
Răspuns:
(5x10-9x5)x5+35:(2x0x9:7+9:9)
(50-45)×5+35=25+35=60
Explicație pas cu pas:
Salutare!:)
(5•10-9•5)•5+35:(2•0•9:7+9:9)=
(50-45)•5+35:(0•9:7+1)=
5•5+35:(0:7+1)=
5•5+35:(0+1)=
5•5+35:1=
25+35=
60
(5•10-9•5)•5+35:(2•0•9:7+9:9)=
(50-45)•5+35:(0•9:7+1)=
5•5+35:(0:7+1)=
5•5+35:(0+1)=
5•5+35:1=
25+35=
60
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!