Răspuns :
Răspuns:
[tex]( - 4 \frac{5}{6} + \frac{3}{2} ) + ( \frac{7}{12} - 1 \frac{1}{4} ) = ( - \frac{29}{6} + \frac{3}{2} )( \frac{7}{12} - \frac{5}{4} ) = - \frac{10}{3} - \frac{2}{3} = \frac{ - 10 - 2}{3} = \frac{ - 12}{3} = - \frac{12}{3} = - 4[/tex]
asta e,sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!