Răspuns :
Răspuns:
10{11+2×[5+7×(6-2)]×4-11}+23=
10[11+2x(5+7x4)x4-11]+23=
10[11+2x(5+28)x4-11]+23=
10(11+2x33x4-11)+23=
10(11+66x4-11)+23=
10(11+264-11)+23=
10x264+23=
2640+23=_2663_
Explicație pas cu pas:
Aici e rezolvarea mai lunga cu toate operatiile
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!