Răspuns :
[tex]( {x + 1)}^{2} =0 \\ {x}^{2} + {1}^{2} = 0 \\ {x}^{2} = { - (1}^{2} ) \\ x = - 1[/tex]
[tex] {(x - 6)}^{2} = 0 \\ {x }^{2} - {6}^{2} = 0 \\ {x }^{2} = {6}^{2} \\ x = 6[/tex]
[tex] {(x - 7)}^{2} = 0 \\ {x}^{2} - {7}^{2} = 0 \\ {x}^{2} = {7}^{2} \\ x = 7[/tex]
[tex] {x}^{2} - 16 = 0 \\ {x}^{2} = 16 \\ {x}^{2} = {4}^{2} \\ x = 4[/tex]
[tex] {x}^{3} - 100 = 0 \\ {x}^{3 } = 100 \\ x = \sqrt[3]{100} \\ x = \sqrt[3]{ {10}^{2} } \\ x = {10}^{ \frac{2}{3} } [/tex]
[tex] {(x + 2)}^{3} = 0 \\ {x}^{3} + {2}^{3} = 0 \\ {x}^{3} = - {(2}^{3} ) \\ x = - 2[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!