👤

6. a) știind că X = 4, determinați produsul p= (x + 1). (2x + 11). (3x - 7) b) Ştiind că y = 9, determinați produsul p = (y + 5). (2y-4). (3y + 3).​

Răspuns :

Răspuns:

P=(4+1)x(2x4+11)x(3x4-7)=5x19x5=475

P=(9+5)x(2x9-4)x(3x9+3)=14x14x30=5880

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari