Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
b) x - 60 = 125
x = 125 + 60 = 185
c) 162 - (x + 3) = 42
162 - x - 3 = 42
159 - x = 42
x = 159 - 42 = 117
d) 43+ xx = 98
xx = 98 - 43 = 55
a) 115 - x = 69
x = 115 - 69 = 46
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!