Răspuns :
[ ( x : 4 + 5 ) : 6 + 10 ] : 10 + 3 = 13
[ ( x : 4 + 5 ) : 6 + 10 ] : 10 = 13 - 3
[ ( x : 4 + 5 ) : 6 + 10 ] : 10 = 10
( x : 4 + 5 ) : 6 + 10 = 10 × 10
( x : 4 + 5 ) : 6 + 10 = 100
( x : 4 + 5 ) : 6 = 100 - 10
( x : 4 + 5 ) : 6 = 90
x : 4 + 5 = 90 × 6
x : 4 + 5 = 540
x : 4 = 540 - 5
x : 4 = 535
x = 535 × 4
x = 2140
Răspuns:
x=2140
Explicație pas cu pas:
13-3=10
10x10=100
100-10=90
90x6=540
540-5=535
535x4=2140
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!