Răspuns :
Răspuns:
4X(6+3)= 4x9=36
4×(6+3)=4×6+4×3=24+12=36
Explicație pas cu pas:
La al doilea mod am dus factorul la fiecare termen din paranteză. Asa faci si la celelalte.
Explicație pas cu pas:
4x(6+3)=
=4x9
=36
Al doilea mod
Înmulțești 4 cu 6 apoi cu 3 exemplu
4x6+4x3=
=24+12
=36
6x(5-2) =
=6x3
=18
al doilea mod
6x5-6x2=
=30-12
=18
(9-5) x3=
=4x3
=12
al doilea mod
9x3-5x3=
=27-15
=12
(8+2) x7=
=10x7
=70
al doilea mod
8x7+2x7=
=56+14
=70
Sper ca te- am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!