👤

(x+3)(x-3)+x^2
mă puteți ajuta cât mai repede​


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

[tex]\bf (x+3)(x-3)+x^2=x^{2} -3^{2} +x^{2} = \boxed{~\bf 2x^{2} -9~}[/tex]

✳ Am folosit formula:

a² - b² = (a + b)(a – b)

[tex]\it (x+3)(x=3)+x^2=x^2-3^2+x^2=2x^2-9[/tex]

Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


ID Teachingsy: Alte intrebari