Răspuns :
Explicație pas cu pas:
pentru a nu complica scrierea ținem cont că primul loc este in baza 2 și al doilea în baza 3
avem regulile
log2 (a )× log3 ( b) = log2 (a^log3(b))
logc (a^loga(b))=logc(b)
am notat ^ ridicarea la putere
deci
log2 (3) × log3(4)= log2 (3^log3(4))=log2(4)=2
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!