Răspuns :
[tex] \green{ \huge \bf{formula:}}[/tex]
[tex] \green{ \bf(a + b) {}^{2} = a {}^{2} + 2ab + {b}^{2} }[/tex]
[tex](a {}^{2} + 7b {}^{2} ) {}^{2} = \\ =( a {}^{2}) {}^{2} + 2a {}^{2} 7b { }^{2} + 7 {}^{2} (b {}^{2} ) {}^{2} = \\ = a {}^{4} + 14a {}^{2} b {}^{2} + 49b {}^{4} [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de sprijin suplimentar, vă încurajăm să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar dacă v-a plăcut, nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!